Afbeelding

Is uw woning klaar voor de zomer?

Partnerbijdrages

Wie tijdig een nieuwe schuifpui, tuindeuren of zonwering bestelt, kan straks volop genieten. In maart profiteren klanten bij Schipper Kozijnen van mooie acties. Kom daarom binnenkort naar de showroom op Ceintuurbaan 24 in Zwolle. Hier kan men de vele mogelijkheden zien in duurzaam en onderhoudsarm kunststof of aluminium. Schilderen is daardoor niet meer nodig.

Schuifpuien en tuindeuren zijn ideaal in de warme seizoenen voor een ruime toegang tot tuin en terras of om de frisse lucht de woning binnen te laten. Een plisséhor houdt dan de insecten buiten. In de maand maart krijgen klanten deze plisséhordeur gratis bij aankoop van een schuifpui of tuindeuren. Ook is Schipper Kozijnen het adres voor zonwering, rolluik of raamdecoratie. Kijk op de website voor de maart-aanbiedingen.

Schuifpuien en deuren van Schipper Kozijnen voldoen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Ook kijkt Schipper Kozijnen naar het gebruiksgemak. Een Isostone onderdorpel zorgt bijvoorbeeld voor een prettige lage doorloop. Deze fraaie dorpel heeft de uitstraling van hardsteen en de voordelen van kunststof. Schipper Kozijnen adviseert haar klanten graag voor de juiste oplossing in iedere situatie. Bezoek de showroom of bel (038) 465 56 22 voor een afspraak thuis.

Schipper Kozijnen Zwolle

Ceintuurbaan 24
8024 AA Zwolle

(038) 465 56 22

www.schipperkozijnen.nl

www.schipperzonwering.nl