Afbeelding
Erik-Jan Berends

Beauty Lounge boekt succes met BiodrogaMD

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met BiodrogaMD biedt schoonheidssalon Beauty Lounge haar klanten een nieuw kwaliteitsproduct. “De producten van BiodrogaMD combineren huidverzorging met geneeskundige kennis”, vertelt eigenaresse Caroline Hol.

“Het product is zonder doktersrecept toe te passen, helpt mijn klanten op zeer doeltreffende wijze en het is zeer verdraagzaam voor de huid.” BiodrogaMD is geschikt voor alle huidtypes en bij uitstek geschikt voor klanten die geen toevoegingen wil. Met name met de fruitzuurpeelings bereikt Caroline Hol goede resultaten. “Mijn klanten kunnen na de behandeling direct hun dagelijkse leven weer hervatten, terwijl het huidbeeld direct verbetert. Met de peeling verwijder ik de dode huidcellen, waardoor de celvernieuwing wordt geactiveerd. De producten die je daarna gebruikt, worden zo snel opgenomen en verwerkt. Ik kan daarna hyaluronzuur insluizen. Dat voedt de huid direct weer van binnenuit met vocht, waardoor de lijntjes verdwijnen. Het is een goede anti-age behandeling, die ik vaak afsluit met een effectief en luxueus vliesmasker voor de versteviging en een vullend effect. De daarin gevriesdroogde collageen wordt geactiveerd met een lotion. Daardoor krijgt de huid een boost met collageen en vocht, wat de aanmaak van collageen stimuleert.”

Het meeste effect bereikt de schoonheidsspecialiste met een kuur. Ze adviseert haar klanten dan ook de behandeling om de week te herhalen en dat zes keer. “De behandeling is uitermate geschikt voor de zelfbewuste vrouw die mooi, verzorgd en zonder cosmetische ingrepen door het leven wil.”

Als introductie krijgen klanten van Beauty Lounge tot en met 31 maart 10 procent korting op de thuisverzorgingsproducten van BiodrogaMD. Wie meer informatie wil, kan vrijblijvend langskomen of bellen.

Beauty Lounge Zwolle

Diezerplein 16

8021 CV Zwolle

06-165 20 577

www.beautyloungezwolle.nl

Facebook: Beauty Lounge (schoonheidssalon)

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden