Met een Wajong-status aan het werk

Partnerbijdrages

ZWOLLE – Soms is het lastig om zelfstandig een baan te vinden. Als Wajongere kun je daar echter bij geholpen worden. Vanuit het UWV wordt steeds meer gestimuleerd dat Wajongeren met arbeidsmogelijkheden aan de slag gaan. Stichting Talenta heeft ervaring om mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (Wajong, WIA, WAO, Ziektewet) te helpen bij het vinden van een passende baan en zo nodig begeleiding te bieden om werk te behouden (jobcoaching). In de meeste gevallen lukt het ons om samen een passende werkplek te vinden. Talenta heeft regelmatig interessante vacatures.

Ook schoolverlaters die geen Wajong meer kunnen aanvragen, maar wel hebben te maken met beperkte arbeidsmogelijkheden, kunnen bij Talenta terecht. Werkgevers die inspelen op de quotumregeling voor arbeidsbeperkten informeren we graag over de voordelen van het in dienst nemen van deze doelgroep of de mogelijkheid van detachering.

Wil je hierover vrijblijvend worden geïnformeerd? Dan ben je hartelijk welkom op het spreekuur van Talenta, dat op donderdag 24 maart 2016 wordt gehouden in De Enk, Multifunctioneel centrum Assendorp, Enkweg 67 te Zwolle. Wel vooraf even telefonisch contact opnemen om een afspraak/tijd in te plannen bij Peter Qualm 06-16113835 of Henriëtte van den Brink 06-22216814. Zie voor meer informatie over Talenta de website: www.talentawerkt.nl