Uitvoering ‘The Expectation’ dit jaar in Zwolle!

· leestijd 1 minuut Cultuur

The Expectation is een multimedia concert over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus. Dit project is tot stand gekomen door de samenwerking tussen kunstschilder Kees Aalbers en componist/evangelist Bert Noteboom.

Kees liep al lange tijd met de droom rond om zijn schilderwerk te verbinden aan muziek. Bert was zo geïnspireerd door de droom van Kees dat hij in de afgelopen twee haar muziek, teksten en arrangementen heeft geschreven aan de hand van het Paasevangelie. Zo willen beide mannen op een nieuwe manier de indrukwekkende en veelzeggende boodschap van het lijden en sterven van Jezus Christus dicht(er) bij de mensen brengen.

Dit jaar zal de uitvoering van dit avondvullende werk plaatsvinden in de Fonteinkerk van Zwolle! Naast de aanwezigheid en medewerking van twee bovengenoemde kunstenaars verlenen Vocaal Ensemble ‘Confianza’, een speciaal samengesteld mannenensemble, en een scratchkoor haar medewerking. De zang wordt ondersteund en begeleid door een groep professionele instrumentalisten. Fluiten, viool, cello, trombone, euphonium, orgel en piano zullen bespeeld worden door bekende, talentvolle spelers.

Muziek Mozaïek ‘The Expectation’ is ook uitgegeven als een cd/dvd-album. Binnen een jaar was de eerste druk totaal uitverkocht en inmiddels is de tweede druk verschenen. Dit unieke album is te verkrijgen na afloop van het concert. Kunt u er wegens omstandigheden niet aanwezig zijn? Het album kan ook worden besteld via info@nspired.nu of via de Christelijke Boekwinkel bij u in de buurt.

Fonteinkerk Zwolle - zaterdag 12 maart - kerk open 19:00 - start concert 19:45

toegang is gratis, zeker zijn van een plekje? reserveer of kijk voor meer informatie: www.muziekmozaiek.wordpress.com

bezoek ook onze facebookpagina the expectation! https://www.facebook.com/pages/The-Expectation/497820050268189?fref=ts

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden