Afbeelding

Dickhof Rijwielen houdt Opstapdagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dickhof Rijwielen houdt, in navolging van 2014 en 2015, ook dit jaar een tweedaags evenement dat volledig gewijd is aan de elektrische fiets. Deze ‘Opstapdagen’ worden gehouden bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek.

Op vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart staat Fruittuin Verbeek in het teken van de elektrische fiets. De dagen zijn georganiseerd door Dickhof Rijwielen dat vestigingen heeft in Oosterwolde, ’t Harde, Oldebroek en Wezep. Alle vestigingen zullen vertegenwoordigd zijn met een stand en de nieuwste modellen elektrische fiets worden gepresenteerd. Daarnaast is er volop ruimte om diverse fietsen te testen. “Ieder jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen bij de elektrische fiets”, vertelt Eddy Veldman. “Er zijn veel onderlinge verschillen qua capaciteit van de accu en de motor. Wij verkopen onder meer de merken Batavus, Sparta, Dutch ID, Cortina, Cannondale, Stevens, Flyer en Rih. Nieuw in ons assortiment is de high-speed e-bike van het merk Riese & Müller, die zo’n 45 kilometer per uur haalt.”

Bij aanschaf van een elektrische fiets, of bij aanvraag van een offerte plus aankoop van een elektrische fiets in de week na de opstapdagen, maken klanten kans op het winnen van een trekhaakdrager van het merk Uebler. Om in aanmerking te komen voor deze prijs kunnen naam- en adresgegevens worden ingevuld. Veldman: “Uiteraard staat de koffie en thee klaar met een lekker hapje verzorgd door het team van Fruittuin Verbeek.”

De Dickhof Opstapdagen worden gehouden op vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart van 10.00 tot 18.00 uur bij Fruittuin Verbeek aan de Vierhuizenweg 5 in Oldebroek.