Afbeelding

LadyFit Zwolle start ‘De Afvalrace’ met Body Support

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Na een zeer succesvolle eerste editie vorig jaar, start LadyFitZwolle op 1 april met een nieuwe cursus Body Support van twaalf weken. In deze periode leren de deelnemers waarom ze gewichtsproblemen hebben en hoe ze door normale voeding en normale porties op een gezond gewicht kunnen komen en blijven.

Body Support omvat duidelijke dagmenu’s, per week op maat, sporten op de club en steeds een eigen coach. Zo wordt eten, volgens LadyFit Zwolle, weer leuk en gezond.

Het verhaal van een succesvolle deelneemster:

“Toen ik begon met Body Support schrok ik van de hoeveelheid die ik moest eten: zes eetmomenten per dag. Ik ging met het boodschappenlijstje van Body Support naar de supermarkt. Er kwamen veel eetmomenten, maar ik moest wel alles afwegen. Wat me het meeste hielp, waren de weegmomenten met de coach op de club. Steeds werd ik weer gemotiveerd. Body Support is geen dieet, maar een verandering van leefstijl. Een leefstijl voor altijd met gewoon eten. Het resultaat mag er zijn; ik ben inmiddels 27 kilo afgevallen.”

“Alles had ik al geprobeerd en ik had allerlei verschillende maten kleding in de kast hangen. Met Body Support blijf ik nu op gewicht. Geen gejojo meer. Wie had dit ooit voor mogelijk kunnen houden: ik als 'slanke den'. Ik in ieder geval niet. Toen ik begon, hield ik absoluut niet van sport en ik heb altijd moeite met de kilo's gehad. De sfeer en training bij LadyFit Zwolle heeft ervoor gezorgd dat ik, tot mijn eigen verbazing, twee à drie keer per week met plezier ga trainen.”

Kom voor meer informatie naar LadyFit Zwolle aan de Thomas à Kempisstraat 71 op donderdagavond 17 maart om 20.30 uur. Aanmelden kan via info@ladyfitnederland.nl.