Afbeelding

Jouw Marktkraam Zwolle: dé plek om je spullen te verkopen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bedrijven, particulieren of hobbyisten die spullen willen verkopen, kunnen dat vanaf 19 maart doen bij Jouw Marktkraam Zwolle aan de Hogenkampsweg 33. In de zeer professionele en klantvriendelijke winkel vinden aanbieders en kopers elkaar.

Jouw Marktkraam is een snel groeiende franchiseorganisatie. In de Zwolse vestiging staat Ilker Bakaryildiz aan het roer, zoon van ondernemer Nuri, bij veel Zwollenaren bekend van de tankstations en wasstraten. Nu hij net zijn academische studie heeft afgerond, maakt hij zijn droom van een eigen zaak waar. “Ik houd van creatieve en innovatieve concepten”, vertelt ‘Nuri junior’.
“Klanten kunnen verschillende plekken huren, zoals basiskramen, grondplekken, gesloten vitrines, schappen en etalageplekken. Ze betalen alleen de huur. De opbrengst van de artikelen is volledig voor henzelf. Wij zorgen voor de verkoop, helpen de klanten, zorgen dat de kramen netjes zijn en dat de producten goed zijn beveiligd. Erg interessant ook voor bedrijven die partijen hebben die ze in hun eigen winkel niet meer kunnen verkopen.” Via een app op de telefoon kunnen klanten thuis precies volgen wat er is verkocht. De opbrengsten worden automatisch op hun rekening bijgeschreven.
Bakaryildiz. “Dit is in feite een normale, gezellige en sfeervolle winkel. We hebben overigens ook speciale kinderkramen voor de helft van de prijs, waar kinderen spulletjes kunnen verkopen en zo leren met geld om te gaan. Als ook een spaaractie, waarbij klanten voor elke bestede 5 euro een stempel ter waarde van 1 euro krijgen.”
Wie tot en met 18 maart een ruimte huurt, betaalt voor drie weken huren, slechts twee weken (25 euro per week).


Jouw Marktkraam Zwolle
Hogenkampsweg 33
8022 DA Zwolle

www.jouwmarktkraamzwolle.nl