Afbeelding
Eigen foto

Vuurvogel zoekt zangtalent

Algemeen

ZWOLLE - Stichting de Vuurvogel heeft voor dinsdag 14 juni een Summerconcert in Odeon georganiseerd, samen met zangeres Esther Groenenberg.

Kinderen en jongeren tussen de 7 en 18 jaar kunnen zich opgeven om mee te doen in een van de koren. Ze zingen veel soorten liedjes, van pop tot musical en zelfs een stukje klassiek. Belangsellende kinderen kunnen tien weken meedoen met Kleinkoor Konstantijn op donderdag van 17.30 tot 18.30 uur (van 7 tot 9 jaar) of op dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur (van 10 tot 12 jaar). Jeugdigen van 12 tot 8 jaar kunnen terecht op dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur bij Jeugdkoor #Voices. De repetities zijn op het ArtEZ Conservatorium, Aan de Stadsmuur 88. De cursussen kosten 40 euro en beginnen op dinsdag 22 maart of donderdag 24 maart. Aanmelden kan via koorschoolkonstantijn@gmail.com met vermelding van naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. Inschrijfformulieren worden tijdens de eerste repetitie verstrekt. Kijk voor meer informatie op de website www.vuurvogelonline.nl of op Facebook.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden