Afbeelding

E-Bike Centre.nl houdt Mega-Opstapdagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met meer dan tweehonderd verschillende modellen elektrische fietsen in de showroom mag E-bike Centre.nl in Zwolle zich de grootste aanbieder van elektrische fietsen in Europa noemen. Op 2 en 3 april van 10.00 tot 17.00 uur zijn er bij de vestiging aan de Boerendanserdijk Mega-Opstapdagen.

“We gaan het groots aanpakken”, vertelt eigenaar Bert Meijer. “Al onze leveranciers komen met hun testfietsen en eigen personeel. We gaan een braderie-achtige sfeer creëren met een hoop gezelligheid en drukte. Uiteraard kunnen bezoekers talrijke modellen e-bikes uitproberen.” Ook de bovenverdieping van het grote pand, goed zichtbaar vanaf de Ceintuurbaan, is dan gevuld met e-bikes. Meijer: “Wie bij ons niet slaagt, slaagt nergens. We hebben alle soorten e-bikes op voorraad, van omafiets tot speedpedelecs en van full suspension mountainbikes tot elektrisch aangedreven bakfietsen.” Klanten vinden bij E-Bike Centre.nl de merken Trek, Kalkhoff, Kreidler, Merida, Focus, Puch, Dutch-id en Qwic. “Echt gespecialiseerde merken, waarbij de prijs-/kwaliteitsverhouding stukken hoger ligt dan bij de standaard Nederlandse fietsenmerken”, volgens de eigenaar. “Er zijn al topkwaliteit e-bikes bij ons verkrijgbaar vanaf 899 euro.”

“Je ziet dat de motoren steeds soepeler en de accu’s steeds beter worden”, vervolgt Meijer. “We hebben nu al fietsen met een actieradius van ruim 220 kilometer. Ideaal voor woon-/werkverkeer. Je moet een e-bike ook niet alleen maar zien als de vervanging van de gewone fiets. Mensen die er een hebben, laten juist de auto steeds meer staan. Ze kunnen moeiteloos de fiets pakken, tegenwind voelen ze niet meer. Daardoor komen ze toch fris op het werk en gaan ze automatisch ook veel meer fietsen. Ik herhaal maar weer: wie eens een elektrische fiets heeft geprobeerd, is verkocht.”

E-Bike Centre.nl

Boerendanserdijk 39

8024 AE Zwolle

(038) 303 18 60

www.e-bike-centre.nl

info@e-bike-centre.nl