Afbeelding

Jochem, voor ogen bouwt aan haar nieuwe missie, voor ogen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Optiekzaak jochem, voor ogen gaat een nieuwe fase in. Achter het pand aan de Vispoortenplas wordt momenteel een groot, nieuw pand gebouwd.

“Dat brengt voor onze klanten even wat ongemakken mee”, vertelt eigenaar Arie van Vliet. “Meer dan de helft van de winkel wordt nu ook verbouwd en daarom hebben we voor de verkoop van monturen het pand ernaast tijdelijk gehuurd. De monturen worden creatief op bouwsteigers gepresenteerd. Uiteraard gaat dat door de ongemakken gepaard met mooie kortingen.” Wie voor een oogmeting komt, kan nog wel in de bestaande winkel terecht, maar moet wel de trap op. “Vanaf eind april hebben we drie spreekkamers voor rolstoelgebruikers”, belooft Van Vliet. Omdat de optiekzaak altijd veel toeloop heeft, is de winkel de komende weken al om 08.00 uur geopend, ook voor metingen, optische onderzoeken en lensmetingen. Dit met uitzondering van de donderdag wanneer jochem, voor ogen van 09.00 tot 21.00 uur is geopend.

Van Vliet: “We krijgen veel meer ruimte om onze klanten op mode- en oogzorggebied nog beter te kunnen helpen. We werken er naartoe dat men voor alle aspecten van oogzorg, van ooglaseren tot orthoptie, bij ons terechtkan. Tevens bieden we vanaf begin mei stijl- en make-up-adviezen.”

De officiële opening van de nieuwe zaak staat gepland voor de week van 10 mei. “We hebben een mooi en dynamisch bedrijf en hebben met veel aspecten te maken. Ach, je kan er lang over praten, maar het wordt een compleet nieuw concept, uniek in Nederland”, verklapt de eigenaar.

Jochem, voor ogen

Vispoortenplas 1-3

8011 TH Zwolle

(038) 421 58 17

www.voorogen.nl

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43