Afbeelding

Boxsprings- en matrassen 10-daagse bij Koops Bedden

Partnerbijdrages

Bij Koops Bedden in Wezep is er de komende tien dagen (dus ook op Tweede Paasdag) weer van alles te doen tijdens de boxsprings- en matrassen 10-daagse.

Het gerenommeerde en gespecialiseerde familiebedrijf heeft al meer dan 175 jaar ervaring als het gaat om gezond, mooi en goed slapen. Ente Bosman en zijn zoon hebben alle nationale en internationale beurzen op het gebied van boxsprings en matrassen bezocht. “We hebben weer de nieuwste trends ingekocht”, vertelt Bosma jr. vol trots. “We hebben speciaal voor deze tien dagen een compleet nieuw assortiment zowel niet-verstelbare als elektrisch verstelbare boxsprings ingekocht, uiteraard voorzien van de nieuwste typen hoofdborden en de allernieuwste stoffen en kleuren. Alle nieuwe modellen staan gepresenteerd op onze benedenverdieping, uiteraard voorzien van de nieuwste collectie dekbedovertrekken en afgestyled met de nieuwste accessoires, kastjes, decoratie en schilderijen. Verder hebben we op de bovenverdieping diverse actiemodellen en showroommodellen met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50 procent. Voor de showroommodellen geldt: dit zijn eenmalige modellen dus weg = weg.” Ook heeft Koops Bedden voor deze tien dagen matrassen in de aanbieding.

“Tijdens de tien dagen hebben we diverse acties bij aankoop van een nieuwe boxspring, zoals: gratis donzen dekbedden, waardecheques en gratis bedtextiel (keuze uit meer dan duizend overtrekken, want ook daarin zijn we toonaangevend) en tijdelijke korting op de nieuwe collectie.

Koops Bedden is ook op Tweede Paasdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 20 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden