Afbeelding

Satink is ook hét adres voor buitenspa’s, outdoor-kitchens en sauna’s

Partnerbijdrages

Satink is al meer dan dertig jaar specialist in keukens en badkamers. Maar wat velen niet weten, is dat ze voor topkwaliteit buitenspa’s, outdoor-kitchens en sauna’s bij de speciaalzaak op bedrijventerrein Marslanden ook aan het juiste adres zijn.

“We bieden alleen producten uit het topsegment tegen gunstige prijzen, omdat we ze rechtstreeks van de fabriek betrekken”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. Op de eerste verdieping presenteert hij zeven outdoor-kitchens van het merk Boretti. Ook hier de betere kwaliteit van kolengestookte barbecues tot gasgestookt. Maar er staan eveneens hybride kitchens die in combinatie kolen en gas gestookt kunnen worden. Ze zijn uit voorraad leverbaar en klanten kunnen ze direct bestellen. Wie wil dat de outdoor-kitchen thuisbezorgd en gemonteerd wordt, wordt ook op zijn wenken bediend. En voor mensen die niet in de kou willen staan, zijn bij Satink eveneens terrasheaters verkrijgbaar.

Van het merk Well Spa heeft Satink het topsegment sauna’s en jacuzzi’s in huis. Ruime baden voor in de tuin met licht en muziek, waarin meerdere mensen kunnen plaatsnemen. Heerlijk ter ontspanning voor de lange, warme zomerdagen. Tevens hebben klanten ruime keuze uit sauna’s voor binnen – op bijvoorbeeld een zolder-, slaapkamer of in de garage – en buiten.

Wie meer wil weten over deze fraaie collectie van Satink, kan altijd vrijblijvend binnenlopen. De speciaalzaak is ook op Tweede Paasdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11