Afbeelding

Kapsalon Zizzers biedt sfeer en hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs

Partnerbijdrages

Een sfeervolle kapsalon met professionele kapsters, waar je tegen een aantrekkelijke prijs een goede haarbehandeling krijgt. Kapsalon Zizzers in Assendorp tekent daarvoor. En je kan er ook nog zo binnenlopen ook.

Dames en heren betalen voor knippen slechts 17,50 euro; kinderen 15,50 euro. De allround opgeleide stylistes Heidi en Ineke adviseren ze verder graag over de diverse pakketten van de kapsalon, waardoor iedereen in de gelegenheid wordt gesteld een professionele haarbehandeling te ondergaan. Zizzers heeft onder meer de dinsdag uitgeroepen tot ouder-kinderdag, waarbij ouder en kind (tot en met 14 jaar) zich beiden laten knippen en dan slechts 27,50 euro betalen.

Kinderen zijn helemaal voordelig uit op woensdag. Knippen kost dan voor hen 12,50 euro. Donderdag is ‘ladies day’, wanneer dames voor knippen en kleuren 65 euro betalen. Deze aanbieding is geldig voor één kleur en voor dames met kort tot halflang haar. Uiteraard hebben ze wel keuze uit alle beschikbare kleuren.

Verder profiteren klanten van Zizzers van de ruime openingstijden. Ze kunnen er dagelijks terecht van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur. Een afspraak maken kan ook heel eenvoudig via de website www.kapsalonzizzers.nl.

Klanten zijn voor alle haarbehandelingen bij de kapsalon in Assendorp aan het juiste adres. Zizzers is een honderd procent Goldwell kapsalon en voert tevens het hoge kwaliteitsmerk KMS.

Kapsalon Zizzers

Assendorperstraat 62

8012 CA Zwolle
(038) 423 21 88

www.kapsalonzizzers.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13