Afbeelding
Frank van Hienen

Kinderdagverblijf de 7 dwergen opent vestiging in Stadshagen

Partnerbijdrages

“Kinderopvang is maatwerk”, stelt Tina van Dijk, die hierbij voortdurend inspeelt op de wensen van ouders en behoeftes van kinderen. Dat dit succes heeft, bewijst ze met de opening van haar tweede vestiging van Kinderdagverblijf de 7 dwergen in Stadshagen.

In het ruime pand aan de Zwaardvegerstraat 124 is op 1 april van 13.00 tot 18.00 uur een
Open Dag. De locatie in de kinderrijke wijk Stadshagen heeft drie grote en lichte vertrekken, een mooie tuin met bomen, zandbak en speelhuis. “Onze aanpak blijft hetzelfde”, meldt Van Dijk. “We zetten het succesvolle concept van onze vestiging in Holtenbroek voort. Gerdien van Markensteijn en Claire Verdam worden de nieuwe leidsters in Stadshagen.”
Kinderdagverblijf de 7 dwergen heeft het laagste uurtarief, flexcontracten zonder toeslagen, de meest flexibele opvang en zeer ruime openingstijden: van 06.30 tot 19.00 uur. “We gaan hierin verder dan de meeste anderen”, weet Van Dijk. “Veel kinderopvangcentra roepen ook dat ze maatwerk bieden, maar komt het er op aan dan zijn er allerlei voorwaarden en hoge uurtarieven.” Maar Van Dijk denkt echt met de ouders mee. “Door flexroosters krijgen ouders vaak erg laat hun rooster binnen. Wij zijn heel flexibel en altijd bereikbaar. Ook voor speciale wensen, want wij zeggen eigenlijk nooit nee.”

Ouders die hun kindje in de maanden april en mei 2016 aanmelden bij de locatie Stadshagen krijgen een maand gratis kinderopvang. Check de website voor leuke acties.


Kinderdagverblijf ‘de 7 dwergen’
Zwaardvegerstraat 124
8043DW Zwolle
(038) 230 09 32
www.de-7-dwergen.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 19 uur geleden