Afbeelding
Lars van der Velden

De Langhuis Sessies

Cultuur

Het Langhuis & Waanders In de Broeren presenteren: De Langhuis Sessies Eerste editie van De Langhuis Sessies: Mevrouw Tamara & Marieke Rijneveld De Langhuis Sessies is een tweemaandelijks evenement welke muziek en poëzie live combineert. Een muzikant (instrumentaal, vocaal of anders) en een schrijver (poëet, auteur, columnist, woordkunstenaar etc.) creëren een intieme setting in Waanders In de Broeren en gaan daarna via een wandelroute naar Het Langhuis. Op de twee locaties en tijdens de wandelroute klinken gedichten en muziek. Het muzikale talent van Mevrouw Tamara wordt verbonden aan de schrijf- en dichtkunsten van Marieke Rijneveld. Mevrouw Tamara was in 2012 finaliste in het tv-programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ van VARA, BNN en 3FM. Schrijver en dichter Marieke Rijneveld is door de Volkskrant uitgeroepen tot literair talent van 2016. Zij won verscheidene prijzen op het gebied van de Nederlandse literatuur en is nu bezig met haar debuutroman. Haar debuutbundel ‘Kalfsvlies’ kwam uit in juni 2015 en is verkrijgbaar bij Waanders In de Broeren.

De Langhuis Sessies vinden regelmatig plaats en zijn gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken.

Wil je hier bij zijn? Aanmelden kan via ons Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1714409985441061/ of stuur een mailtje naar pr@langhuis.nl

Elke Langhuis Sessie begint om 16:00 uur bij Waanders In de Broeren en eindigt om 17:30 uur in Het Langhuis.