Afbeelding
Elske

Koninklijk Swolle Nieuws

Algemeen

Inmiddels zijn er ruim 250 vlaggen ingeleverd bij Rits in. Deze vlaggen worden verwerkt in de slinger die op Koningsdag aan de Melkmarkt komt hangen. Handwerken verbindt. Dat laat dit project wel zien, zowel jong als oud werkt mee aan de kilometer lange slinger! Maar er zijn nog steeds vlaggen nodig. Gehaakt, gebreid of geborduurd. Groot of klein…. Het maakt niet uit zolang de kleuren van Zwolle er maar in verwerkt worden.

Woensdag 6 april is er een kinderknutselmiddag in de winkel aan de Assendorperstraat 105 te Zwolle. Vanaf 13.30-14.30 en van 15:00-16:00 zijn kinderen van harte welkom. Natuurlijk zijn de ouders ook welkom om een vlag te maken. De laatste inloopochtend is al weer op 9 april a.s. van 10:00-12:00. Neemt u zelf u haak- of breinaald mee? Dan zorgen wij voor de materialen en koffie/thee.

Aanmelden voor de kinderknutselmiddag of de inloopochtend kan via info@ritsin.nl.

Uw zelf gemaakte vlag kunt u tot en met vrijdag 15 april inleveren in de winkel. Wij zorgen er dan voor dat uw vlag aan de vlaggenlijn verwerkt wordt.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden