ZATERDAG 9 APRIL JUBILEUMCONCERT BRASSBAND DAVID

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zaterdag 9 april a.s. geeft Brassband David in Zwolle een concert ter ere van haar 121-jarige bestaan. Tijdens dit concert speelt de Zwolse brassband onder andere de muziekstukken waarmee zij als Cultureel Ambassadeur van Zwolle een week later onze stad vertegenwoordigt tijdens het Vlaams Open Brassband Kampioenschap in België te Mechelen. Het Vlaams Open Brassband Kampioenschap, dat dit jaar op zaterdag 16 april wordt gehouden, staat er om bekend dat naast gerenommeerde brassbands uit Nederland en België, ook bands uit Duitsland, Frankrijk, UK en Zwitserland hun weg naar Mechelen weten te vinden.

Zaterdag 9 april concert in Zwolle Om Zwolse liefhebbers van brassbandmuziek ook de kans te geven de muziekwerken te beluisteren die door Brassband David in België gespeeld gaan worden is op zaterdagavond 9 april een concert in Zwolle georganiseerd. Brassband David speelt dan in het Zwolse Leger des Heils Gebouw, onder begeleiding van dirigent Wilbert Zwier, een programma met specifieke brassbandmuziek afgewisseld met lichte muziek. Ook de B-band (jeugd) en het koperensemble laten zich deze avond horen.

Brassband David laat u graag genieten van de veelzijdigheid van de brassbandmuziek en nodigt u van harte uit om zaterdag 9 april bij het concert aanwezig te zijn. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Leger des Heils Gebouw in Zwolle aan de Geert Grootestraat 11. Entree: € 5,-

Wilt u verzekerd zijn van een toegangskaartje? Dan is het raadzaam om in de voorverkoop kaarten te bestellen via de website van Brassband David www.brassbanddavid.nl

Brassband David Brassband David is de enige brassband in Zwolle en de oudste Zwolse muziekvereniging. De brassband werd in 1895 in Zwolle opgericht en bestaat dus al 121 jaar.

Volg Brassband David op Facebook: www.facebook.com/brassbanddavid en Twitter: www.twitter.com/brassbanddavid