Afbeelding

Primeur op Cultuurschip Thor

Algemeen

BINNENSTAD - Cultuurschip Thor komt op 10 april met een primeur: “Twee gerenommeerde zangeressen/pianistes bundelen die dag voor het eerst hun krachten in één duoconcert”, aldus Thor.

“De totaal-muzikanten Sanna van Vliet en Maaike den Dunnen hebben beiden een passie voor traditionele jazz en blinken beiden uit in het ‘Scat’ genre. Vocal Jazz met een instrumentale inslag: twee stemmen, twee piano's en een flinke dosis improvisatie.”

Sanna van Vliet speelde met de top van de Nederlandse jazzscene op toonaangevende jazzpodia en festivals in binnen- en buitenland en is tevens docent aan het Amsterdams Conservatorium. Maaike den Dunnen is een opkomende jazz-zangeres die haar eigen muziek schrijft en daarmee onder andere in de finale van de European Jazz Competition stond.

Het Uurtje Cultuurtje met Sanna van Vliet en Maaike den Dunnen op zondag 10 april begint om 12.00 uur en wordt herhaald om 15.00 uur. Kaarten kosten twaalf euro en zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurschipthor.nl. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden