Afbeelding
Emiel Dakhorst

Arnold Vanderlyde bij CityFit Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ARNOLD VANDERLYDE BIJ CITYFIT ZWOLLE Interactieve clinic door voormalig Nederlands bokser

Maandag 11 april a.s. vindt er een interactieve clinic plaats bij CityFit verzorgd door voormalig Nederlands bokser Arnold Vanderlyde. Van 19.30 tot 21.00 uur houdt hij in het vernieuwde fitnesscentrum aan de Assendorperstraat een inspirerende sessie over doorzettingsvermogen en het ontdekken van je eigen ‘fighting spirit’.

Tijdens de anderhalf uur durende bijeenkomst met Arnold Vanderlyde zal hij je overtuigen van je fysieke en mentale kracht en ontdek je je eigen ‘fighting spirit’. Het inspirerende verhaal van de bokskampioen wordt vervolgd met een actieve praktijksessie.

Fighting Spirit

‘Zolang je in beweging blijft, is de kans dat je geraakt wordt het kleinst,’ aldus Arnold Vanderlyde. ‘En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de bokssport,’ vervolgt Rob Jacobs, eigenaar CityFit. ‘Bewegen kan op vele manieren, fitnessen is daar één van. Om dagelijks actief bewegen onderdeel te maken van je routine wordt vaak als lastig ervaren. Beginnen met sporten is meestal niet de uitdaging, het gaat om het volhouden.’ Op informele en humoristische wijze neemt de drievoudig Olympisch bronzen medaillewinnaar Boksen je mee in zijn verhaal over doorzettingsvermogen, persoonlijke kracht en zelfvertrouwen.

Welkom! Gratis entree Entree is gratis en introducees zijn welkom, laat je inspireren en pak zelf de handschoen op! Aanmelden kan via info@cityfit.nl, t: 038 422 80 15 of persoonlijk bij de balie van de club.

Meer over Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde is voormalig Nederlands bokser. Hij behaalde driemaal brons op de Olympische Spelen van ’84, ’88 en ’92. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen.

Fit in the City: CityFit! CityFit is gevestigd aan de Assendorperstraat 70 Zwolle. Hier kan men onbeperkt, 7 dagen per week gezellig en ontspannen sporten onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.cityfit.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden