Afbeelding
Prosit! Op je Gezondheid

Expositie Adrie van der Ven

· leestijd 1 minuut Cultuur

Welkom op zaterdag 2 april voor persoonlijke kennismaking en uitleg Adrie is op zaterdag 2 april a.s. van 15.00 - 17.00 uur aanwezig om met u kennis te maken en zijn schilderijen toe te lichten onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom. (als de deur gesloten is, belt u dan gerust aan). Het adres is: Praktijk Prosit!, 't Huys der Kunsten, Voorstraat 20-1, 8261 HS KAMPEN. Meer info: 06-41881111 Kleurschakeringen Adrie is bekend om zijn kleurschakeringen. In zijn abstracte werk staan deze voor emoties en verlangens die kunnen botsen, maar daarna ook een harmonie kunnen opleveren.

Intenties, gevoelens, gedachten en emoties worden pure kleuren De bedoeling is om de impressie van mensen weer te geven terwijl de figuratieve herkenning verdwijnt in de uitstraling van het geheel. Intenties, gevoelens, gedachten en emoties worden pure kleuren. Heldere kleuren, die zowel gevoelens verbeelden als oproepen. De schilderijen zijn meestal volledig in olieverf, soms in gemengde techniek met acryl. De schilderijen zijn tevens te koop.

Over Adrie van der Ven Adrie van der Ven (1951) is van beroep natuurgeneeskundig therapeut en aurareader. Als gevolg daarvan werkt hij veel met psychologische thema’s. Hij zet zaken als onzekerheid en opwinding om in kleuren. ‘Ik streef er naar om de ervaren spanning in zijn essentie weer te geven. In veel karakters zijn tegenstellingen, dat zie je in de kleurschakeringen terug. In hetzelfde schilderij is er vervolgens vaak een harmonieuze oplossing, maar niet altijd.’

In zijn praktijk (www.adrievanderven.nl) heeft Adrie dagelijks met gevoelens en eigenschappen te maken. ‘Het is het leven zelf. Ik begeleid mensen en probeer veranderingsprocessen te initiëren. Een van de middelen daarbij is creatieve expressie. Een geslaagd schilderij of muziekstuk is een meerwaarde in het leven. Kunst inspireert mensen. Kunstbeleving is voor mij inspiratie en het tegendeel van saai.’

Prosit! Op uw gezondheid Marianne Bulder (1965), orthomoleculaire kPNI-therapeut bij Prosit! (www.praktijkprosit.nl) opent haar deuren voor de expositie van Adrie van der Ven. Hij is een aantal jaren haar coach geweest. Nog altijd geeft zij het geleerde dagelijks aan haar patiënten door.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden