Afbeelding
Asmaret Esajas

Psychologisch onderzoek en begeleiding voor kinderen tot 18 jaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Psychologisch onderzoek

Ik ben Asmaret Esajas en ik ben universitair geschoold orthopedagoog. Ik werk bij gezinnen aan huis in Zwolle en omgeving. Ik bied psychologisch onderzoek zoals faalangstonderzoek en intelligentieonderzoek voor een voordelig tarief. Intelligentieonderzoek is zinvol als u als ouders wilt weten hoe er het best aangesloten kan worden bij de onderwijsbehoefte van uw kind. Met een intelligentieonderzoek worden er 13 kleine testen door uw kind uitgevoerd. Door deze 13 testen ontstaat er een IQ-score en een leerprofiel. Dit leerprofiel bevat belangrijke vaardigheden voor het (schoolse) leren. Met dit profiel kan er thuis of op school beter aangesloten worden bij de ontwikkelingsbehoefte van uw kind.

Training en begeleiding

Daarnaast bied ik via Intelecto faalangsttraining (je bibbers de baas) in een groep van 6 kinderen. Je bibbers de baas is de enige training in Nederland die is goedgekeurd door het NJI als effectieve jeugdinterventie voor de behandeling van faalangst. Tot slot bied ik begeleiding bij leerproblemen, motivatieproblemen of andere ontwikkelingsproblemen.

Kernwaarden

  1. Intelecto is flexibel in werktijden en mogelijkheden.
  2. Ik ben gedragsdeskundige, maar u bent als ouders ervaringsdeskundige en daarom is samenwerken met u essentieel.
  3. Intelecto is toegankelijk in prijs en benadering. Het uurtarief is slechts de helft van het reguliere tarief. Verder wordt informatie in begrijpelijke taal uitgelegd, zodat zelfs Jip en Janneke het snappen!

Praktische informatie op een rij:

Werkdagen: maandag tot zaterdag

Voor wie: kinderen tot 18 jaar in Zwolle en omgeving

Waar: De begeleiding en het onderzoek vinden thuis in de vertrouwde omgeving van uw kind plaats. De faalangsttraining wordt gegeven op locatie in Zwolle

Uurtarief: 40 euro

Contactmogelijkheden: contact@intelecto.nl of 06 84 68 30 45

?Graag tot ziens bij Intelecto!