Afbeelding

Ga fit de zomer in met Fitland

Partnerbijdrages

“Uit onderzoek is gebleken dat 60 procent van de Nederlanders fitter en strakker de zomer in wil. Een paar kilo’s minder, meer spiermassa, of gewoon gezonder worden zijn de meest voorkomende fitnessdoelen van de gemiddelde Nederlander”, aldus Fitland Zwolle.

“Veel Nederlanders hebben er moeite mee om deze doelen op eigen houtje te bereiken. Bij Fitland staan gediplomeerde instructeurs voor hen klaar die ze de komende maanden kunnen helpen om fitter de zomer in te gaan.”

Real Fitness

Een training bij Fitland bestaat uit bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen. Functioneel en resultaatgericht trainen, op ieder niveau. Fitland helpt haar leden om op een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt deze manier van trainen: Real Fitness.

Korting
Wie deze maand inschrijft, sport negen weken bij Fitland met 50 procent korting. Wie daarna bij Fitland wil blijven sporten, ontvangt tevens 30 procent korting op vrij opzegbaar sporten. Bij Fitland staat het resultaat centraal. Sporters die deze resultaten niet behalen, zitten nergens aan vast.

Nieuwsgierig?
Belangstellenden kunnen voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk is men ook van harte welkom op de Fitland vestigingen in Zwolle. De koffie staat klaar.

Fitland Zwolle Stadion

Stadionplein 16

(038) 455 09 66

Fitland Zwolle Stadshagen

Overtoom 1

(038) 420 42 25