Afbeelding

Open podium op Zwolle Unlimited

Cultuur

Open podium op Zwolle Unlimited

Voorwaarde voor deelname: taal

ZWOLLE - Op 3,4, en 5 juni vindt het cultuurfestival Zwolle Unlimited plaats. De organisatie roept talenten uit Zwolle en daarbuiten op voor deelname aan het open podium. Iedereen is na aanmelding welkom om in maximaal 15 minuten zijn of haar werk te komen vertellen, uitbeelden, voordragen of zingen. Aanmelden voor deelname kan via de website Zwolleunlimited.nl.

Het thema van het festival is ‘Moederland’. Voor inspiratie en tips over het thema is meer informatie te lezen op bovengenoemde website. Het is niet verplicht om dit thema te verwerken maar de organisatie juicht het wel toe. Wel is het een voorwaarde dat de act een verhaal vertelt aan de hand van 'taal'. De organisatoren zijn ruimdenkend, dus om een schot voor de boeg te geven: bewegen kan ook een taal zijn. Verras het publiek!

Zwolle Unlimited

Zwolle Unlimited is een clusterfestival van Waterval Internationaal Vertelfestival, straattheaterfestival Kunsten Op Straat en de Zwolse Boekenmarkt. Zwolle wordt op 3, 4 en 5 juni het podium voor kleinere kunstvormen zoals verhalenvertellen en straattheater. Bezoekers betalen na afloop van de act wat ze het waard vonden, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het festivalterrein is voor bezoekers de perfecte plek voor een ontroerend verhaal, opzwepende muziek, een rustig moment aan het water of een gezellige avond bij het kampvuur.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden