Afbeelding

Maak kennis met de Easyslim.nu afslankmethode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in hun drukke leven. Tijdgebrek, luxe en sociale gelegenheden, onlosmakelijk verbonden aan ‘gezellig wat eten en drinken’, bepalen steeds meer onze eetgewoontes.

Maartje Aben-Roelofs was ook iemand die van overtollige kilo’s af wilde en al van alles had geprobeerd om dat te bereiken. Zoals zovelen viel ook zij steeds weer in oude (eet) gewoontes. Vorig jaar juli stuitte Maartje op Easyslim.nu in Almere. Ze besloot een afspraak te maken en na slechts één behandeling was er al 16 centimeter af.

Easyslim.nu werkt met een apparaat dat met ultrasound de vetcellen laat trillen, waardoor het vet de cel verlaat. Vet wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Tegelijkertijd worden de spieren met elektrolyse getraind. Deze combinatie zorgt voor directe resultaten.

Door haar resultaten raakte Maartje gemotiveerd om in haar eigen kennissenkring de Easyslim.nu methode te promoten. Dit was zo succesvol dat zij besloot een eigen franchise te openen. Zodoende is er sinds 1 maart een Easyslim.nu in Zwolle.
Inmiddels telt Easyslim.nu zeventien franchisenemers die allemaal met veel succes mensen helpen op een eenvoudige manier hun ideale figuur te bereiken. De belofte van Easyslim. nu liegt er niet om: als er na de proefbehandeling niet minimaal 4 centimeter af is betaalt men niks.

Wie ook wil ervaren hoe met easyslim.nu af te slanken, maakt een afspraak voor een proefbehandeling en intake. Die kost nu tijdelijk 39 euro (normaal 59 euro). Deze aanbieding is geldig tot 30 april 2016.

Easyslim.nu Zwolle
Dokter van Deenweg 84
06-461 34 830
www.easyslim.nu