Afbeelding

Indiana Jones Marathon maandag 18 april bij Pathé de Kroon Zwolle

Algemeen

Bij de 35ste verjaardag van Raiders of the Lost Ark organiseert Pathé maandag 18 april een Indiana Jones Marathon. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/zwolle en aan de kassa’s van de bioscoop.

Kom je als Indiana Jones look-a-like naar de Marathon, maak je tevens kans op leuke prijzen! Tijdens de Indiana Jones Marathon draaien de drie avonturenfilms van Steven Spielberg en George Lucas met Harrison Ford als Indiana Jones in chronologische volgorde:

18.00 – 19.55 uur: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

In 1936 krijgt archeoloog Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden. In de vergulde kist zouden de restanten liggen van de stenen tafels met de Tien Geboden. Indy is echter niet de enige geïnteresseerde in het relikwie. Bij zijn speurtocht moet hij het opnemen tegen de Nazi’s.

20.10 – 22.08 uur: Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

Na een incident in een nachtclub in Shanghai slaan Indiana Jones, nachtclubzangeres Willie Scott en Indy’s helper Short op de vlucht. Ze belanden in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana belooft de bewoners de steen terug te vinden.

22.20 – 00.27 uur: Indiana Jones and the Last Crusade (1989)

In het derde deel van de spectaculaire trilogie is professor Henry Jones, Indy’s vader, bij zijn zoektocht naar de Heilige Graal spoorloos verdwenen. Met de hulp van dr. Elsa Schneider speurt Indiana Jones hem op.