Afbeelding
Henk Wageman

Unieke Store in Zwolle!

Algemeen

Unieke winkel in Zwolle voor vrouwen en mannen!

Zwolle – Aan de Assiesstraat 124 in Zwolle hebben Marianne en Marijke Zwijnenberg de deuren geopend van de Bio Beauty Store. Een winkel met biologische huidverzorgingsproducten voor mannen, vrouwen, tieners en baby’s, biologische make-up en natuurlijke parfums. De beide dames voeren een praktijk, één gericht op huidverbetering de ander op gezonde/medische voeding. Speciaal voor de mannen bieden zij shavetreatments aan in de shavecorner! Het centrale punt van de winkel is een Skinbar, waaraan men plaats kan nemen om de producten uit te proberen.

Bio Beauty Store biedt een uniek concept, waarbij alle facetten die nodig zijn voor een mooie en gezonde huid worden aangeboden. Er wordt geluisterd naar u wensen en stellen aan de hand daarvan samen met u een behandelplan op. Dit kan zijn voedingsadviezen, huid verbeterende behandelingen, de juiste verzorgingsproducten en nutricosmetica.

Marijke, afgestudeerd diëtiste zal bij huidproblemen voedingsadviezen verstrekken om uw lichaam in balans te brengen en waar nodig aanvullen met nutricosmetica (speciale supplementen). Marianne, KOC gediplomeerd huidspecialist zal de behandelingen uitvoeren die geschikt zijn voor uw huid. Dit kan zijn bindweefselmassage, microneedling, microdermabrasie of een basisbehandeling waarbij reinigen van de huid belangrijk is.

“Om iedereen van harte welkom te heten in onze nieuwe sfeervolle zaak waarbij de skinbar en shavecorner de sfeer bepalen, hebben wij een openingsactie. U kunt t/m vrijdag 22 april een kennismakingsgezichtsbehandeling of shavetreatment boeken voor €25,- ipv. €35,-. “

038-3032569 – info@biobeautystore.nl