Afbeelding

Bremmer blijft hoofd opleiding bij WVF

Sport

ZWOLLE – Dick Bremmer is ook volgend seizoen actief als hoofd opleiding bij WVF.

De afgelopen vier jaar is Dick Bremmer verantwoordelijk geweest voor de selectieteam- en trainers binnen WVF. Daarnaast heeft hij de WVF Trainersacademie opgezet. Het komende seizoen ligt voor Bremmer de focus op het verder doorontwikkelen van de jeugdopleiding en de WVF Trainersacademie.

“Het is zeer plezierig werken bij WVF”, aldus Bremmer. “Een vereniging waar ambitie, prestatie en gezelligheid nauw met elkaar verbonden zijn. De afgelopen jaren hebben we met elkaar hard gewerkt aan de kwaliteit van onze jeugdopleiding. Samen met de TC gaan we het komende seizoen door met het realiseren van onze ambities, waarin het opleiden van jeugdspelers en trainers ‘hand in hand’ gaan met het hebben van veel voetbalplezier bij deze prachtige club.”

Voorzitter Freddy Eikelboom van de technische commissie van WVF laat weten dat er onder Bremmer belangrijke stappen zijn gezet. “We zijn enorm tevreden over ons hoofd opleiding en ik ben blij dat Dick Bremmer zich ook het komende seizoen samen met de TC gaat inzetten om onze trainers en jeugdleden verder te ontwikkelen. Er zijn flinke stappen gezet de afgelopen jaren, zo spelen alle selectieteams op hoofdklasse- niveau. Om dit niveau te kunnen continueren en de gestelde ambities te kunnen realiseren, moeten we investeren in onze jeugdopleiding. We zijn nu toe aan de volgende stap en gaan daarom ook een aantal wijzigingen aanbrengen in de trainersstaf.” aldus Eikelboom.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 10 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50