Afbeelding
Erik-Jan Berends

Kapsalon Mixx Hair viert tienjarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kapsalon Mixx Hair in winkelcentrum Stadshagen bestond op 4 april tien jaar. Genoeg reden voor eigenaren Carlos en Karin Mollink om dit tweede lustrum met knalaanbiedingen te vieren.

“We geven 25 procent korting op kleurbehandelingen en diverse stylingsproducten verlagen we tijdelijk in prijs van 16,45 naar 10 euro”, vertelt Carlos Mollink. De feestaanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 29 mei.

De haarstylisten van Mixx Hair doen er sinds de komst van de kapsalon in Stadshagen alles aan om het hun klanten zo geriefelijk mogelijk te maken. Waar een kwalitatief goede haarbehandeling natuurlijk aan de basis staat, kent de kapsalon bijvoorbeeld heel ruime openingstijden. Mixx Hair werkt weliswaar veel op afspraak – eenvoudig via de website te regelen - maar als de agenda het toelaat kunnen klanten uiteraard ook zo komen binnenlopen voor een knipbeurt. Voor ieder die dat wil, heeft Mixx Hair verder een haal- en brengservice. Desgevraagd zijn ook vakkundige stoelmassages mogelijk, waarbij hoofd, nek, rug en armen worden gemasseerd.

Mixx Hair is honderd procent Goldwell-kapper en staat verder bekend om haar kleurbehandelingen en permanenten. “Ons personeel is gespecialiseerd in het kijken naar de huidskleur en het type klant om zo samen de best passende kleurstelling te kiezen”, vertelt Karin Mollink. “Tevens zijn klanten bij ons aan het juiste adres voor keratine-behandelingen, waardoor het haar gladder wordt en gemakkelijker te stylen. Ze hebben dan minder styling-producten nodig en krijgen mooier, voller haar.”

Mixx Hair

Belvéderelaan 105

8043 LW Zwolle

(038) 420 24 42

www.mixxhair.nl