Afbeelding
Erik-Jan Berends

Derde Lifestyle Event van Satink staat in het teken van binnen- en buitenleven

Partnerbijdrages

Wie goed voorbereid richting zomer wil gaan, bezoekt op 23 of 24 april het Lifestyle Event van Satink. Daar vinden bezoekers dit keer alle inspiratie voor het binnen- en buitenleven.

“We presenteren het allerbeste op keukengebied”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol met gepaste trots. “Zo komen onder andere Siemens, Bora en Miele met kookdemonstraties, demonstreert Quooker haar heetwaterkranen en presenteert Poggenpohl haar designkeukens. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes – waaronder een wijnproeverij - voor de bezoekers en dit keer kunnen ze ook een expositie kunst en schilderijen van kunstenares Marieke Brouwers bewonderen.”

De bedrijfsleider wil zijn bezoekers maar al te graag de nieuwe ontwikkelingen tonen. Zo zal Bora haar afzuigsysteem demonstreren dat in de kookplaat is gemonteerd. Miele toont haar ovens en de mogelijkheid voedsel vacuüm te verpakken. En natuurlijk worden ook de topkwaliteit outdoor-kitchens, buitenspa’s en sauna’s gepresenteerd.

Klanten die voorafgaand aan het event (tot en met 22 april) een keuken of badkamer bij Satink kopen, maken kans op 3.500 euro korting op een keuken of 1.500 euro op een badkamer. Hun naam gaat in een bokaal, waaruit tijdens het event de winnaar wordt getrokken.

“Het vrij toegankelijke event dient vooral ter inspiratie. Mensen kunnen gewoon lekker vrijblijvend komen kijken en ideeën opdoen. Iedereen is welkom”, besluit Plekkenpol.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16