Afbeelding

Stella Fietsen ontwikkelt elektrische bierfiets

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Stella Fietsen gaat beginnen met de ontwikkeling van elektrische bierfietsen. Mede omdat de jongere doelgroep steeds vaker op een elektrische fiets stapt, ziet Stella Fietsen hierin een nieuwe markt.

Stella Fietsen, bekend van het proefrit- en service-aan-huis-concept, pakt de kans om de jongere doelgroep op een laagdrempelige wijze te bereiken. “Wat is er nou leuker dan elektrisch fietsen met al je vrienden op de Stella Bierfiets?”, aldus Stella Fietsen. “Het was soms nog hard werken om een gewone bierfiets in beweging te krijgen. Dat is met de elektrische bierfiets verleden tijd.”
Bierfietsen zijn vaak een bron van ergernis voor de bewoners van binnensteden. Met de elektrische bierfiets hoopt Stella Fietsen dat dit een stuk minder wordt. “Immers, een elektrische fiets is een stuk sneller, waardoor een elektrische bierfiets ook sneller uit de binnenstad is”, aldus Stella Fietsen.


Naast de trend dat steeds meer jongeren op een elektrische fiets van Stella Fietsen stappen, is er ook een opmars van alcoholvrij bier. De elektrische bierfiets van Stella Fietsen is daarom alleen voorzien van alcoholvrij bier. Stella Fietsen: “We willen maximaal voorzien in de behoefte van onze jongere doelgroep.” Kijk voor meer informatie over de elektrische bierfiets op www.stellafietsen.nl/bierfiets.

Stella Fietsen is de grootste e-bike specialist van Nederland. Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor biedt Stella een Nederlands kwaliteitsproduct met service aan huis tegen concurrerende prijzen. Stella komt als beste uit de e-bike testen van Plus Magazine en ANWB Kampioen. Zie voor meer informatie: www.stellafietsen.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59