Afbeelding

Outdoor Food Festival 1 mei het Eiland, mis het niet!

· leestijd 1 minuut Cultuur

Heerlijk eten, leuk entertainment en vooral een relaxte sfeer. Dat zijn de ingrediënten van het eerste Outdoor Food Festival in Zwolle. Zondag 1 mei vanaf 12 uur staan heerlijke lekkernijen en drankjes voor u klaar in het hart van winkelgebied Het Eiland.

Sfeer
Dit wil je niet missen! Gezellig met vrienden eten en drinken, zittend aan een picknicktafel, buiten in het (hopelijk) warme zonnetje. Muziek erbij, andere mensen ontmoeten. Het is deze relaxte sfeer die het Outdoor Food Festival Zwolle voor iedereen aantrekkelijk maakt. Zes hippe foodtrucks en tien kramen met fijne streekproducten bieden een scala aan heerlijke gerechtjes. Op een centrale plek is er een DJ of een live bandje dat voor de muzikale omlijsting zorgt. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een lazy sunday!

Organisatie
De organisatie is in handen van ‘De Buurman’ en ‘Pistache Mixstore’. De Buurman is thuisbezorger van maaltijd boxen en van verse producten en hecht veel waarde aan dichtbij, verantwoord en duurzaam geproduceerd tegen een eerlijke prijs. Pistache Mixstore is in een half jaar tijd uitgegroeid tot ‘the place to be’. In het voormalige pand van boekhandel Waanders, hartje binnenstad, vind je 900 m2 verrassing, variatie en vermaak. Het Outdoor Food Festival vindt plaats bij Pistache voor de deur, van 12.00 tot 18.00 uur. Je kunt gerust twee of drie keer langskomen!

Ambitie
Het bruist bij Pistache en dit inspireert andere ondernemers mee te doen. De organisatie is ambitieus en noemt dit festival niet voor niets Het Outdoor Food Festival Zwolle. Het festival moet een blijver worden op de agenda. Voor dit seizoen zijn zes festivals gepland: zondag 1 mei, zaterdag 14 mei, zondag 5 juni, zaterdag 25 juni, zondag 4 september en zaterdag 17 september. De eerste keer valt samen met de koopzondag. Ook 5 juni en 4 september zijn koopzondagen. Dit Outdoor Food Festival voegt beleving en een extra dimensie toe aan deze Zwolse zondag!

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden