Afbeelding

In Stadshagen is sinds kort de praktijk van Tandarts Duret gevestigd. Een moderne praktijk, waar de band tussen behandelaar en patiënt cent

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In Stadshagen is sinds kort de praktijk van Tandarts Duret gevestigd. Een moderne praktijk, waar de band tussen behandelaar en patiënt centraal staat.


Jop Duret hecht veel waarde aan een persoonlijke band tussen patiënt en tandarts. “Ik ben voor nu de enige tandarts in de praktijk en word bijgestaan door twee assistentes, een mondhygiëniste en een tandprotheticus in opleiding. Mocht de praktijk zo veel groeien dat er een collega bijkomt dan zal deze collega nieuwe eigen patiënten krijgen. Ik vind het belangrijk om langere tijd het behandeltraject te volgen. Van een eventuele diagnose tot evaluatie na behandeling.”
Daarnaast staat Tandarts Duret voor ‘een gemoedelijke behandeling’. “Het moet voorspelbaar zijn”, vertelt Duret, die van 2010 tot 2015 werkzaam was in het centrum van Zwolle. “Het is belangrijk dat zowel de mogelijke problemen en mogelijke oplossingen goed doorgesproken zijn voor een behandeling van start gaat. Mede daarom heb ik een camera aan de stoel, waarmee ik ook (licht) foto’s in de mond kan maken om alles te laten zien. Ik heb niet de waan dat een tandartsbezoek bij mij een hobby wordt, maar ik en mijn team doen ons best om de drempel van de praktijk voor de patiënt zo laag mogelijk te maken.”

De moderne tandartspraktijk aan de Werkerlaan 5 in Zwolle is er voor het hele gezin en makkelijk bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid.
Wie nog op zoek is naar een tandarts of wat meer informatie wil, kan Tandarts Duret bereiken via de website www.tandartsduret.nl.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden