Afbeelding

Swolsch Bloemenhuys heeft passie voor bloemen en dertig jaar ervaring

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Jolanda van der Snel heeft in Zwolle-Zuid haar eigen bloemenwinkel geopend: het Swolsch Bloemenhuys. De eigenaresse komt oorspronkelijk uit Hendrik Ido Ambacht, maar is al 24 jaar gelukkig in het mooie Zwolle.

Na jaren voor een werkgever te hebben gewerkt, (maar waar al het personeel is ontslagen om bedrijfseconomische redenen), vond ze het nu tijd voor een eigen bloemenwinkel. Zo gaat ze verder met haar passie en daar waar haar hart ligt, de bloemen. Het Swolsch Bloemenhuys is waar klanten zelf een boeket kunnen laten samenstelling, luxe, apart, maar ook een klein ‘koffieboeketje’. In de winkel staan tevens diverse opgemaakte creaties. “Ik heb een mooi assortiment van verse snijbloemen, kamerplanten, decoratie, aardewerk en glaswerk. Ik koop alles zelf in. Daarvoor ga ik regelmatig naar beurzen, de veiling en groothandel of haal het rechtstreeks bij de kweker, zoals nu met het eenjarig perkgoed en opgemaakte potten voor buiten. Met onze eigen stempelkaart kunnen klanten sparen”, aldus Jolanda. Speciale aandacht heeft ze verder voor afscheidsbloemwerk. “Daarbij komt veel zorg en liefde kijken. Daarom kunnen nabestaanden bij mij ook terecht na sluitingstijd om in alle rust iets moois uit te zoeken of samen te stellen voor een overleden geliefde. Het is zo mooi en dankbaar om iets te kunnen maken geheel naar de wens van de familie en/of de overledene.” Bij het Swolsch Bloemenhuys kan men ook terecht voor bruidswerk, workshops en bloemenabonnementen (voor bedrijven).

Volg het Swolsch Bloemenhuys op Facebook om op de hoogte te blijven van leuke acties, aanbiedingen, like-en-deel acties en workshops.

Swolsch Bloemenhuys

Sellekamp 14

8014 DR Zwolle

(038) 457 90 35

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden