Afbeelding

Weerbaarheidstrainer breidt uit naar Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kinderen zelfverzekerder en weerbaarder maken en hun zelfbeheersing vergroten; voor Jaleesa Kodden van Movemental.nu is het de dagelijkse praktijk. Wegens het succes van de weerbaarheidstrainingen in Dalfsen gaat Jaleesa nu ook op meerdere locaties in Zwolle trainingen aanbieden voor kinderen en pubers.

Zelfverdediging als middel voor weerbaarheid
Kenmerkend aan de weerbaarheidstrainingen van Movemental.nu zijn de fysieke en speelse oefeningen. Boksen en spel worden op zo’n manier ingezet zodat mentale doelen bereikt kunnen worden. Inhoudelijk kan de training gericht zijn op het creëren van zelfvertrouwen, leren opkomen voor jezelf, zelfbeheersing of bijvoorbeeld het omgaan met negatieve gevoelens. “Kinderen en jongeren leren hun eigen kracht en gevoelens kennen door middel van boksen, spel, zelfverdediging en mentale oefeningen. Zo ontdekken ze hun eigen kracht, hun grenzen en leren ze nieuwe vaardigheden op het gebied van weerbaarheid.”

De trainer
Jaleesa Kodden is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen. Ze is onder andere werkzaam als weerbaarheidstrainer op basisscholen en als individuele weerbaarheidscoach. Bovendien heeft ze zelf een achtergrond in de vechtsport. Deze unieke combinatie tussen persoonlijke passie én psychologische kennis draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de cursus. Jaleesa: “Het is keer op keer fantastisch om te zien wat zo’n cursus met kinderen doet. Na afloop van de cursus hebben ze veel meer zelfinzicht en zelfbewustzijn. Onzekerheid verdwijnt naar de achtergrond en assertiviteit en zelfvertrouwen krijgen de ruimte. En het mooie is dat ook ouders dit terugzien.”

Weerbaarheid in Zwolle
Onze maatschappij wordt steeds harder en individualistischer, dat maakt dat je als mens weerbaar moet zijn. Daarom is het belangrijk dat we van jongs af aan een dergelijke weerbaarheid ontwikkelen. Hierom gaat Movemental.nu trainingen op meerdere locaties in Zwolle aanbieden. De trainingen zijn zowel in groepen als privé te volgen. Alle trainingen hebben een persoonlijk karakter en de groepen blijven dan ook klein. De eerste groepsgerichte weerbaarheidstraining in Zwolle zal begin volgend schooljaar gaan starten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaleesa Kodden;
Mobiel: +31 (0)6 30 83 49 50
E-mail: info@movemental.nu
Website: www.movemental.nu