Goedkoop koken en feestelijk eten!

Algemeen

Op woensdag 18 mei is er een informatieve middag over hoe je goed kunt koken voor weinig geld. De middag is van 15.30 tot 17.30 uur in het City Café aan de Rieteweg 12. Deelname is gratis, wel opgeven via de website van Stadkamer.

Voor mensen met een kleine beurs is het soms moeilijk zijn om een lekkere maaltijd te verzorgen. Maar al te vaak wordt er op de aankoop van eten bezuinigd, waardoor er geen smakelijke maaltijd meer op tafel komt. Dat het toch kan laten de organisatoren op deze middag zien. Een maaltijd met voor-, hoofd,- en nagerecht wordt toegelicht aan de hand van ingrediënten en de prijzen. Vervolgens gaan de koks van de Gift City aan de slag om het gerecht te bereiden en te serveren.

Samen met MeerdoenmetMindergeld en de GiftCity verzorgt Stadkamer deze smakelijke en informatieve middag over eten. Deelname is gratis en er is kinderopvang aanwezig. In verband met de inkoop wel graag vooraf opgeven, en vol=vol. Na afloop krijgen de deelnemers de recepten op papier mee naar huis.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden