Afbeelding

Spelers gezocht voor Slowpitch Softball

Algemeen

ZWOLLE – Blue Hawks gaat op maandag 23 mei van start met een nieuw Slowpitch Softball-team. Voor dit nieuwe team is de Zwolse honk- en softbalvereniging nog op zoek naar extra spelers.

Blue Hawks: “Slowpitch Softball is een attractieve variant op het softbal. Het enige verschil is dat er door de pitcher minder hard wordt opgegooid. Blue Hawks wil hiermee een laagdrempelige mogelijkheid aanbieden om te kunnen sporten. Ervaring met softbal is niet nodig om te kunnen starten. Bovendien kun je materiaal lenen van de club.”

“Slowpitch is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is niet leeftijdsgebonden. Het team heeft alleen wekelijks een training op maandagavond en neemt (nog) niet deel aan de competitie. Zodoende kan op vrijblijvende manier deel worden genomen aan een teamsport.”

Trainingen

De trainingen vinden van 19.30 tot 21.00 uur plaats op Sportpark Peterskamp aan de Bellinistraat 45 in Zwolle en staan onder leiding van een ervaren speelster uit het softbalteam, dat vorig jaar nog in de tweede klasse uitkwam. Deelname aan de eerste trainingen is gratis. En wie op maandag 23 mei al direct aan de eerste training deelneemt, krijgt bovendien uiteindelijk korting op zijn lidmaatschap. Je betaalt voor de rest van het jaar dan slechts 50 euro in plaats van 120 voor een heel jaar. Meer informatie over Blue Hawks is te vinden op www.bluehawks.nl.