Afbeelding

Bluesday in de Bierton, zondag 22 mei

Cultuur

Blues/Rock middag, zondag 22 mei, welke zal worden gehouden in DE Nieuwe Bierton, Schellerbergweg 27, Zwolle, aanvang 13.00 uur wordt een middag om van te genieten en vaak aan terug te denken.

Rob Orlemans & Half Past Midnight de blues-rock formatie behoort tot de top van het blues en rock genre. Het powertrio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a.in de USA.

St. Louis Slim is een zeer ervaren bluesband uit Rotterdam die tot de meest geboekte blues muzikanten van Nederland behoren. De vijf ervaren muzikanten hebben hun sporen in de blueswereld ruimschoots verdiend.

FIREHOUSE MAMA is gewoon een lekkere vette bluesrockband. Firehouse Mama is een bluesrock band met jazzy en funky invloeden. De bandleden hebben jarenlang ervaring opgedaan in diverse bands en muziekprojecten !!!


De Zwolse rockband Black Sheep Wolfgang band speelt energiek, met eigen nummers. Muziek van Black Sheep Wolfgang wordt gekenmerkt door beukende drums pompende bas met 2 gitaristen zijn wisselende combi's van blues funk rock te horen.

Entree is in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,-
Voorverkoop via www.bierton.nl