Afbeelding

Start weerbaarheidstraining na zomervakantie

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kinderen zelfverzekerder en weerbaarder maken en hun zelfbeheersing vergroten; voor Jaleesa Kodden van Movemental.nu is het de dagelijkse praktijk. De psycho-fysieke weerbaarheidstrainingen start weer in september, opgeven kan nu!

Spelenderwijs het zelfvertrouwen vergroten
Als toegepast psycholoog en psycho-fysieke weerbaarheidstrainer leert Jaleesa Kodden kinderen op een speelse en positieve manier hun eigen grenzen en gevoelens kennen. “Tijdens de cursus ontdekken ze hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten en voor zichzelf op kunnen komen met respect voor een ander.” legt ze uit. Spel, stoeioefeningen en zelfverdedigingstechnieken worden afgewisseld met mentale- en uitstralingsoefeningen. Dankzij deze unieke aanpak ontstaat er een mooie mix tussen fysieke en mentale technieken. Bovendien heeft de weerbaarheidstraining een heel persoonlijk karakter. Jaleesa: “Elk kind heeft zijn eigen unieke behoeften, daarom werken we altijd met een aanpak op maat.”

Zichtbaar resultaat
Jaleesa is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen. Ze is onder andere werkzaam als weerbaarheidstrainer op basisscholen en als individuele weerbaarheidscoach. Bovendien heeft ze zelf een achtergrond in de vechtsport. Deze unieke combinatie tussen persoonlijke passie én psychologische kennis draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de cursus. Jaleesa: “Het is keer op keer fantastisch om te zien wat zo’n cursus met kinderen doet. Na afloop van de cursus hebben kinderen meer zelfinzicht en zelfbewustzijn. Onzekerheid verdwijnt naar de achtergrond en assertiviteit en zelfvertrouwen krijgen de ruimte. En het mooie is dat ook ouders dit terugzien.”

Ook uw kind is welkom!
Uw zoon of dochter (van 7 t/m 12 jaar) aanmelden voor de weerbaarheidstraining die in september start in Zwolle? Vrijblijvend informatie aanvragen? Neem contact op met Jaleesa Kodden via +31 (0)6 30 83 49 50 of info@movemental.nu of kijk op de website www.movemental.nu

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden