Afbeelding
Jan Koldewijn

Zondag 29 mei - Hedon Presents: New Challenge Let’s Play!

· leestijd 1 minuut Cultuur

New Challenge Let’s Play staat zondagavond 29 mei op het podium van muziektempel Hedon. Tijdens dit optreden spelen de dertien jonge muzikanten van New Challenge Let’s Play hun nieuwe repertoire van 2016.

De dertien jonge Zwolse muzikanten -allen tussen de 14 en 20 jaar- van New Challenge Let’s Play spelen al sinds 2013 samen en hebben voor 2016 een nieuw repertoire gereed dat ze graag aan het publiek willen laten horen. New Challenge Let’s Play bestaat uit drie zangeressen, een zanger, een saxofoniste, twee gitaristen, een pianist, een bassist die ook ukelele speelt, een accordeonist, maar liefst twee drummers en een eigen stagemanager. Hedon Presents begint om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. De entree is gratis.

Het project New Challenge Let’s Play
In november 2013 vonden audities plaats voor het project New Challenge Let’s Play en in januari 2014 begon een grote groep jonge muzikanten (de jongsten waren toen 11 jaar) met elke twee weken een zaterdag te repeteren in Wijkcentrum De Enk in Assendorp. Ze worden daarbij begeleid door muzikale coaches die al veel ervaring hebben in de muziek. Belangrijke zaken als repertoirekeuze, samenspel, repeteren, podiumpresentatie en geluid- en lichttechniek komen bij New Challenge Let's Play allemaal aan bod. In 2015 werd regelmatig opgetreden en won New Challenge Let’s Play de publieksprijs van Kunstbende Overijssel.

In 2016 heeft New Challenge Let’s Play gewerkt aan nieuw repertoire waarmee een aantal optredens in Zwolle wordt gegeven: vrijdag 20 mei in Wijkcentrum De Enk, zondag 29 mei in Hedon, zaterdag 9 juli tijdens het Cultuur Festival Stadshagen en zondag 25 september op het festival Folkvillage 2016. Van dit laatste festival komt de opbrengst volledig ten goede aan het project New Challenge Let’s Play.

Foto: Jan Koldewijn

Contact en meer informatie New Challenge Let's Play
Suzanna Ververda-Huizing: organisatie
T: 06 401 903 78 | E: newchallengeletsplay@gmail.com
John Beumer: PR en bandcoach
T: 06 512 753 27 | E: bluedew@planet.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59