JCI Zwolle klust voor De Toren

Partnerbijdrages

Junior Chamber International (JCI Zwolle) zet zich in voor lokale goede doelen in Zwolle. Door inzet van expertise, ondernemerschap en enthousiasme van haar leden probeert JCI het verschil te maken voor mensen die daarbij soms wat hulp kunnen gebruiken.

Dit jaar heeft JCI Zwolle De Toren gekozen om zich sterk voor te maken. Naast het inzamelen van geld voor dit doel steekt JCI Zwolle ook de handen uit de mouwen. Op 14 mei hebben negen leden van JCI hard geklust voor De Toren op het voormalige terrein van WEZO aan de Herfterlaan. Op deze locatie vestigt De Toren zich vanaf eind juni.

De Toren biedt een ontwikkel- en leerplek aan kinderen met een instroomleeftijd van drie tot negen jaar met een diagnose binnen het autistisch spectrum. Deze kinderen hebben geen onderwijsplek (regulier of speciaal) of dreigen hier uit te vallen. De Toren wil door intensief individueel maatwerk het beste uit deze kinderen halen met als uiteindelijk doel ze terug te laten keren in het (regulier) onderwijs. JCI Zwolle heeft hard gewerkt om de speelplaats voor de kinderen vorm te geven. Er is gegraven, gespit, bomen en struiken zijn weggehaald. Allemaal met het doel dat de kinderen straks veilig buiten kunnen spelen en leren in een mooie groene omgeving.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59