Afbeelding
Erik-Jan Berends

Schoonheidssalon en coachingpraktijk werken onder één dak

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schoonheidssalon Karish en coachingpraktijk Éclora zijn vanaf 1 juni 2016 buren. Jolanda Terwijn van Karish en Dineke Liesting van Éclora zien meerwaarde in de gezamenlijke huisvesting aan de Sparrenlaan 1A in Zwolle (Berkum).

Jolanda werkt als holistisch Dr. Hauschka-therapeute aan innerlijke en uiterlijke schoonheid, ontspanning en welzijn. Dineke is geregistreerd coach en mediator en werkt vanuit de principes van de positieve psychologie aan verbetering van welzijn en geluk. “Coaching vanuit positieve psychologie richt zich op de sterke kanten van mensen”, vertelt Dineke. “Ieder mens heeft sterke kanten. Daar wordt naar gezocht en mee gewerkt. Oplossingsgericht, doelgericht en vooral toekomstgericht.” Relatiecoaching is een belangrijk onderdeel van de praktijk van Éclora. Éclora begeleidt stellen die hulp willen bij het oplossen van problemen die zij ervaren binnen hun relatie. Een coach kan helpen patronen te doorbreken en vragen te stellen over gedrag waarmee je al lang vertrouwd bent.

Behandelingen van Jolanda zijn gericht op het fysieke, emotionele en spirituele niveau. “Massage betekent aandacht voor jezelf en aandacht voor alles wat je voelt en beleeft. Aandacht voor wie jij bent. De schoonheidsbehandelingen werken ook vanuit dit principe. In stilte ervaar je diepe ontspanning, gevoel van lichtheid en innerlijke balans. We werken in hetzelfde pand maar hebben elk onze eigen praktijk van waaruit we werken aan welzijn en geluk voor onze cliënten. Dit kan een mooie en unieke aanvulling zijn.”

Neem voor meer informatie of kennismaking contact op.

Coachingpraktijk Éclora: www.eclora.nl, 06-243 326 27

Schoonheidssalon Karish: www.praktijkkarish.nl, 06-468 278 29

Sparrenlaan 1A

8024 XR Zwolle

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden