ArtEz Conservatorium Zwolle houdt Dag van de Mandoline
ArtEz Conservatorium Zwolle houdt Dag van de Mandoline brugmedia.nl

ArtEz Conservatorium Zwolle houdt Dag van de Mandoline

Algemeen

ZWOLLE - Voor het eerst in Nederland vindt er een ‘Dag van de Mandoline’ plaats en wel op zaterdag 4 juni in het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Speciale gast is de Italiaanse mandolinist Fabio Giudice.

Tijdens deze dag studeert een mandolineorkest, onder leiding van Alex Timmerman en Sebastiaan de Grebber, tussen 10.00 en 15.00 uur een uitdagend programma in. Gastdocent Fabio Giudice leidt enkele repetities, speelt samen met het mandolineorkest en geeft masterclasses. De Italiaanse mandolinist behaalde al meerdere internationale prijzen en treedt regelmatig op als solist bij verschillende orkesten. Publiek is welkom om een kijkje te komen nemen. Het adres is: Aan de Stadsmuur 88.

Om 16.45 uur wordt de dag afgesloten met een concert in de Doopsgezinde Kerk aan de Wolweverstraat 9. Op het programma staan onder meer Pastoral Fantasy van Hiroyuki Fuzikake en de Danza Fantastique Op. 68 van Raffaele Calace, gespeeld door het orkest. Solisten zijn Fabio Giudice en masterstudent Ferdinand Binnendijk. De toegang is gratis.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 22 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14