Afbeelding
Erik-Jan Berends

Lekker barbecueën samen met Keurslager Te Welscher

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten rondom een barbecue? Met mooie stukken grootvlees, heerlijke specialiteiten en complete pakketten verzorgt Keurslager Te Welscher de invulling van elke barbecuepartij.

Helemaal in is het bereiden van een groot stuk vlees op de barbecue. En dan volgens de indirecte grillmethode. Dan kan men denken aan ribeye, rosbief, varkens- en kalkoenfricandeau. Ook halve haantjes laten zich prima klaarmaken op de barbecue. Al deze vleessoorten zijn verkrijgbaar bij Keurslager Te Welscher. Goed om te weten: het team wil haar klanten ook de fijne kneepjes van het indirect grillen leren. Vraag er gerust naar in de winkel.

“Naast grootvlees en vele specialiteiten, waarmee u heel eenvoudig zelf een partij samenstelt, kunt u ook kiezen voor een pakket. Van pakketten voor grote groepen tot een meer verfijnd vleespakket en een pakket speciaal voor kinderen, we bieden voor elke groep een passende barbecue invulling. Ook vis- en vegetarische specialiteiten maken deel uit van ons assortiment. En om de partij af te maken, is er het zogenaamde all-in arrangement. Dat bestaat uit verschillende huisgemaakte salades, sauzen en brood”, legt Freddy Te Welscher uit.

Inmiddels is Keurslager Te Welscher alweer vijf jaar gevestigd in winkelcentrum Aa- landen. Elke dag weer mogen klanten rekenen op een ruim assortiment vers vlees – van duurzame kwaliteitslabels – vleesspecialiteiten, vleeswaren en salades. Verder heeft Te Welscher zich gespecialiseerd in dagverse maaltijden. Die maakt hij volgens de kwaliteitsstandaard van Meat & Meals. Ook voor-, bij- en nagerechten maken deel uit van het assortiment.

Te Welscher
Dobbe 40
8032 JW Zwolle

(038) 453 31 45