Afbeelding

Nieuwe Keukensjop.nl voorziet Zwolle in behoefte

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Keukensjop.nl is een speciaal concept met de mooiste keukens voor het juiste budget.

Uit de goede aanloop in de showroom aan de Eiffelstraat 40 blijkt dat er behoefte is aan keukensjop.nl. De showroom is door de week op afspraak en anders normaal op zaterdag vanaf 10.00 uur geopend en op afspraak eventueel al vanaf 07.00 uur. Keukensjop.nl is, wegens omstandigheden, op 4 en 25 juni gesloten.

Keukensjop.nl is een bedrijf met zeer lage overheadkosten, waar de klant direct van profiteert. Ze levert keukens in zeer veel keuzemogelijkheden en voor elk detail in de keuken heeft keukensjop.nl een oplossing. De zaak heeft een uitgebreide website waar klanten zich kunnen oriënteren en er is uiteraard een ruime, opnieuw ingerichte showroom met de nieuwste 2016-modellen. De keukensjop.nl showroom is op zaterdag geopend en door de week op afspraak te bezoeken. Dit om de kosten laag te houden en dat is weer ten voordele van de klant. Keukensjop.nl levert alle merken apparatuur en alle soorten werkbladen tegen de meest aantrekkelijke (internet)prijzen. Het bedrijf heeft een eigen montageteam en verzorgt zelf het transport van de droomkeukens. Desgewenst verzorgt keukensjop.nl de demontage van de oude keuken. Deze wordt dan op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Naar keuze verzorgt de zaak ook het leiding- en stucwerk. Keukensjop.nl wil daarmee haar klanten ontzorgen.

Uniek bij het bedrijf is de all-in systeemkeuken, inclusief apparatuur voor het kleinst denkbare budget. Zelfs deze keukens zijn naar wens te maken in zeer veel kleuren en maatvoeringen. Ga dus voor een zeer voordelige kwaliteitskeuken met het beste advies en een eerlijke, nette prijs naar keukensjop.nl, onderdeel van Van der Kolk interieurbouw.

Keukensjop.nl

Eiffelstraat 40

8013 RT Zwolle

06-512 87 060

www.keukensjop.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59