Afbeelding

Sport met 50 procent korting bij Fitland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wegens groot succes verlengt Fitland haar meest recente actie. Deze zomer is het bij Fitland mogelijk om negen weken te sporten met 50 procent korting. De sporters betalen daarnaast géén registratiekosten.

Wie daarna bij Fitland wil blijven sporten, ontvangt tevens 30 procent korting op vrij opzegbaar sporten. Bij Fitland staat ieders trainingsresultaat centraal. Geen resultaat? Leden zitten nergens aan vast. De actie is verlengd tot 1 juli.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. De gemotiveerde instructeurs staan voor klaar om alles uit de training te halen wat er in zit en leren de sporters om zo resultaatgericht mogelijk te trainen in de vrije fitnessruimte. Hierbij worden onder andere materialen zoals kettlebells en bokszakken gebruikt voor trainingen op ieder niveau.

The CrossBox binnen Fitland is een ruige trainingsruimte. CrossBox-trainingen zijn een combinatie van olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Onder andere kettlebells, olympische stangen, optrekstangen en turnringen zijn veelgebruikte trainingsmaterialen. Ook wie een betere conditie wil en van fietsen of bewegen op muziek houdt, is bij Fitland aan het juiste adres. Zowel beginnende als gevorderde yoga-beoefenaars zijn op hun plek bij Fitland. Inspanning en ontspanning gaan hand in hand bij Fitland. Met meerdere heerlijke wellnesscabines en faciliteiten kan men na de training actief herstellen.

Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kan men terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk is iedereen ook welkom op de vestiging.

Fitland Zwolle Stadion

Stadionplein 16

(038) 455 09 66

zwolle.stadion@fitland.nl

Fitland Zwolle Stadshagen

Overtoom 1

(038) 420 42 25

zwolle.stadshagen@fitland.nl

www.fitland.nl

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden