Afbeelding

Tandprothetiek Zwolle investeert in digitale protheses

Partnerbijdrages

Tandprothetiek Zwolle is volop in ontwikkeling. De praktijk aan de Nieuwstraat 11 heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt en investeert nu als één van de eerste tandprothetische praktijken in het noorden in digitale protheses.

Met de nieuwe scanners kunnen digitaal foto’s worden gemaakt van de kaak, waarna de computer een digitale prothese ontwerpt. ‘Een perfecte methode, want je weet honderd procent zeker dat de prothese exact past’, vertelt tandprotheticus Andries van der Kooi enthousiast.
‘Bovendien bespaar je hiermee tijd’, vult zijn collega Ronald Wesselink aan. ‘De cliënt hoeft nu maar twee tot drie keer terug te komen in plaats van vijf keer. En een nieuw gebit kan binnen drie weken klaar zijn, terwijl daar eerder vijf tot zes weken voor stond.’ Met behulp van de nieuwe scanners kunnen naast volledige gebitsprotheses ook kronen worden gemaakt en steggen voor een klikprothese.

Bij Tandprothetiek Zwolle kunt u overigens voor alle behandelingen op het gebied van gebitsprotheses terecht. Of het nu om een nieuw kunstgebit gaat, implantaten, een plaatje of reparaties, alles wordt van a tot z, in eigen beheer verzorgd. ‘Heeft u problemen met uw gebit, twijfel dan niet langer en stap eens bij ons binnen’, adviseert Van der Kooi.

Voor meer informatie tel: 038-4225066 of kijk op www.tandprothetiek-zwolle.nl.

Foto bijschrift: Ronald Wesselink (links) en Andries van der Kooi werken met veel plezier met de nieuwe apparatuur.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 14 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 14 uur geleden