Afbeelding

Wensink Automotive support BMX'er Laura Smulders

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wensink support BMX'er Laura Smulders met een gloednieuwe Mercedes-Benz Citan op haar weg naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Op vrijdag 3 juni nam zij de sleutels van deze bedrijfswagen in ontvangst om er vervolgens tot aan de Spelen in te mogen rijden.

"Hij is erg mooi geworden", meent Laura, zelf verantwoordelijk voor het ontwerp van de opdruk. "In deze periode vol trainingen is het erg handig om eigen vervoer te hebben en een beetje reclame voor beide partijen is natuurlijk nooit weg." Het was Sibbele Oegema van Oegema Transport Dedemsvaart B.V. die Wensink en Laura Smulders bij elkaar bracht. "Sibbele is als sponsor nauw betrokken bij het team van Laura", vertelt Laurens Stigter, algemeen directeur Wensink Automotive. "Wij leveren auto's aan Sibbele, zijn niet geheel onbekend in de BMX-wereld en dus belde hij mij met de vraag of wij Laura wilden sponsoren." Na wijs beraad besloot Wensink op dit verzoek in te gaan met als resultaat een opvallende Mercedes-Benz Citan 109 cdi met een krachtige uitstraling voor zowel Laura als Wensink. Deze Citan is de jongste bedrijfswagen van Mercedes-Benz, naast de Vito en de Sprinter. De praktische laadruimte vormt een groot pluspunt voor Laura. "Ik kan mijn fietsen en enorme sporttas nu makkelijk meenemen", zegt ze goedkeurend.

Laura fietst voor het TVE-BMX team, het enige commerciële BMX-team in Europa. Het team werd met steun van Oegema Transport en andere sponsoren opgericht. Het doel was minimaal twee rijders naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Met een kwalificatie voor Elke van Hoof en Laura Smulders is dat doel bereikt.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02