Afbeelding
Foto-Pluivier

Vakantiecheck van uw rug!

Partnerbijdrages

Herkent u dit? Druk geweest op de zaak, auto en caravan gecheckt, vakantiespullen ingeladen, naar de plek van bestemming gereden en dan een week plat, omdat uw rug opspeelt.

Henk is 45 jaar en komt dit jaar, voordat hij op vakantie gaat, even langs voor een check van zijn rug. Hij hee een drukke baan en merkt de laatste dagen dat zijn rug een beetje stijf aanvoelt. Vorig jaar had hij dat stijve gevoel ook. Toen hij eenmaal op zijn vakantiebestemming was aangekomen en de caravan probeerde op zijn plaats te duwen is het hem acuut in de rug geschoten. Die vakantie hee hij een week op bed gelegen, omdat hij enorme pijn had. Dat wil hij dit jaar niet weer laten gebeuren, dus maakte hij een afspraak bij dokter Jaap Pluvier.


Neem de gelegenheid om ook uw rug te checken, voordat u op vakantie gaat. Tenslotte laat u ook de auto controleren en checkt u of de caravan en andere kampeerspullen compleet en intact zijn. Laat een pijnlijke rug uw vakantie niet bederven! Maak een afspraak voor een grondige check van uw rug.

Jaap Pluvier, arts OMG
06 - 2095 3095
jaap@pluvier-beweegzorgenadvies.eu
www.pluvier-beweegzorgenadvies.eu