Cliënten Zandhove/ De Oude Mars spelen in productie "Bij ons in de Jordaan"

Cultuur

Zwolle- "Welkom in de gezelligste straat van de Jordaan, waar de bloemen voor de ramen staan. Waar iedereen bij elkaar een lekker bakkie koffie of een pikketanissie drinkt en waar het draaiorgel nooit stopt draaien. Maar wanneer er een dodelijk misdrijf wordt gepleegd beginnen alle bewoners aan elkaar te twijfelen. Wie is de vuile huichelaar?"

Na maanden oefenen is het zover. De toneelclub van Zandhove/ De Oude Mars (cliënten met NAH) gaat aanstaande zaterdag de bühne op in het HOFtheater te Raalte. TEN-producties heeft de afgelopen maanden de spelers van de toneelclub begeleid en dat ging geweldig. Elke keer weer enthousiaste en gedreven spelers en reacties. En het eindresultaat mag er dan ook zijn. Aanstaande zaterdag de finale op het toneel. Niet alleen toegankelijk voor mede bewoners, medewerkers, verwanten van de spelers. Ook is de voorstelling toegankelijk voor een eider die nieuwsgierig is. Wees er snel bij. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Zandhove (Hollewandsweg 17 te Zwolle). Het is mogelijk de kaarten telefonisch te reserveren (038-4687600) en kunnen zaterdag bij het HOFtheater worden opgehaald. De kaarten zijn alleen contant te betalen.

Hoftheater: Voorhof 2, Raalte

Datum: zaterdag 18 juni van 14:30 tot 15:30 (zaal open 14:15)

Kaarten: € 10,= per stuk

Sponsoren: De Gasthuizen en Coöperatie DELA goededoelenfonds