Afbeelding

65 jaar Hemmink B.V.

Partnerbijdrages

65 jaar Hemmink B.V.

Op 18 juni bestaat het Zwolse familiebedrijf Hemmink B.V. 65 jaar! Ooit begonnen als ‘agentschap van buitenlandse huizen‘ van antennemateriaal en kabelwartels, is Hemmink nu uitgegroeid tot een professionele onderneming met 4 vestigingen en meer dan 100 medewerkers.

Ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum organiseert Hemmink het hele jaar feestelijke activiteiten voor haar klanten, leveranciers en medewerkers. Op zaterdag 18 juni viert Hemmink feest met al haar medewerkers, gevolgd door een feest voor alle leveranciers in september.

Meer over Hemmink
Hemmink B.V. is een moderne en professionele importeur van producten op het gebied van elektrotechniek, industrie, verlichting en connectivity. Hemmink onderscheidt zich op de markt door haar vergaande (technische) kennis en haar klantgerichte logistieke systeem.

Hemmink levert de elektrotechnische, industriële en verlichtingsproducten hoofdzakelijk aan de elektrotechnische en verlichtingsgroothandel, elektrotechnische installateur, aannemerij en woningbouwverenigingen en industrie. Producten op het gebied van connectivity levert zij hoofdzakelijk aan kabelexploitanten, telecomaannemers, data installateurs en recreatiebedrijven.